Advertisement

Νορβηγια Υποθαλασσιο Εστιατοριο : Υποβρύχιο εστιατόριο UNDER - Νορβηγία ⋆ GSok - Αρχιτεκτονική - To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν κάνει κράτηση.

Νορβηγια Υποθαλασσιο Εστιατοριο : Υποβρύχιο εστιατόριο UNDER - Νορβηγία ⋆ GSok - Αρχιτεκτονική - To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν κάνει κράτηση.. Η νορβηγία ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στην ευρώπη και προσκαλεί τον κόσμο να δειπνήσει σε αυτό ακόμη και σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Πάνω από 7.000 άνθρωποι έχουν κάνει κράτηση στο πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης που ανοίγει σήμερα στη νορβηγία. Ελπίζει να ξεχωρίσει όχι μόνο με την αρχιτεκτονική του αλλά και με τις γαστριμαργικές προτάσεις του όπως. Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, μοιάζει με έναν φαρδύ το μεγάλο παράθυρο δείχνει το υποθαλάσσιο περιβάλλον όχι όπως ένα ενυδρείο, αλλά την πραγματική εικόνα». Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, μοιάζει με έναν φαρδύ συμπαγή σωλήνα, ένα μέρος του οποίου είναι βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα.

Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης βρίσκεται στη νορβηγία. Το σχέδιο νόμου ρυθμίζει το καθεστώς της τηλεργασίας, καταργεί το σεπε, δημιουργώντας. Πάνω από 7.000 άνθρωποι έχουν κάνει κράτηση στο πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης που ανοίγει σήμερα στη νορβηγία. Βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα στη νορβηγία είναι το νέο υποβρύχιο εστιατόριο under, που ξεκίνησε στις 20 μαρτίου. Η νορβηγία ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στην ευρώπη και προσκαλεί τον κόσμο να δειπνήσει σε αυτό ακόμη και σε ακραία καιρικά φαινόμενα.

Υποβρύχιο εστιατόριο UNDER - Νορβηγία ⋆ GSok - Αρχιτεκτονική
Υποβρύχιο εστιατόριο UNDER - Νορβηγία ⋆ GSok - Αρχιτεκτονική from www.gsok.gr
Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης, το under άνοιξε στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, την τετάρτη, 20 μαρτίου 2019. Το εστιατόριο με την ονομασία under στην πόλη lindesnes της νορβηγίας, περίπου 400 χλμ από το όσλο, σχεδιάστηκε από τον οίκο snoehetta που επίσης σχεδίασε την όπερα στη νορβηγική. To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα τετάρτη 20 μαρτίου στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να. To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν κάνει κράτηση. Το εστιατόριο έχει σχεδιαστεί από την νορβηγική αρχιτεκτονική εταιρεία snøhetta, γνωστή για την δουλειά της στη νορβηγική εθνική λυρική σκηνή και την bibliotheca alexandrina στην αίγυπτο. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης άνοιξε την τετάρτη στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν. Σίγουρα ψάρια και θαλασσινά, που είναι εξάλλου δημοφιλή στην σκανδιναβία. Ευρισκόμενο στο νότιο άκρο της νορβηγίας, το εστιατόριο μοιάζει με «το μεγάλο παράθυρο εκθέτει το υποθαλάσσιο σκηνικό ο όχι σαν ένα ενυδρείο, αλλά ως πραγματικότητα» σχολίασε στο reuters ο.

Έχοντας ήδη δεχθεί προκρατήσεις από 7.000 πελάτες, το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης άνοιξε την τετάρτη τις πύλες του στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας.

Το πολυαναμενόμενο υποθαλάσσιο εστιατόριο της νορβηγίας υποδέχτηκε τους πρώτους του πελάτες, την το εντυπωσιακό under είναι το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης, το under άνοιξε στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, την τετάρτη, 20 μαρτίου 2019. Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, την πόλη λίντεσνες, μοιάζει με έναν φαρδύ συμπαγή σωλήνα, ένα μέρος του οποίου είναι βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα. Εκτός από πρωτοποριακό υποθαλάσσιο εστιατόριο θα είναι παράλληλα και ένα κέντρο θαλάσσιων ερευνών. Το σχέδιο νόμου ρυθμίζει το καθεστώς της τηλεργασίας, καταργεί το σεπε, δημιουργώντας. Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, μοιάζει με έναν φαρδύ συμπαγή σωλήνα, ένα μέρος του οποίου είναι βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα. Στις νότιες ακτές της νορβηγίας άνοιξε το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στην ευρώπη. Το εστιατόριο γεμίζει με φυσικό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας, φιλτραρισμένο από το news247 20 μαρτίου 2019 16:56. Έχοντας ήδη δεχθεί προκρατήσεις από 7.000 πελάτες, το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης άνοιξε την τετάρτη τις πύλες του στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν κάνει κράτηση. To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν κάνει κράτηση. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης βρίσκεται στη νορβηγία. Το büfé είναι το φτηνότερο μέρος, αλλά μπορεί να χρειαστεί να φας όρθιος στον πάγκο.

Και τι θα σερβίρει το εστιατόριο; To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα τετάρτη 20 μαρτίου στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης άνοιξε την τετάρτη στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν. Δείτε 80 αντικειμενικές κριτικές για ούζερι εστιατόριο παραμύθι, με βαθμολογία 4 στα 5 στο tripadvisor και ταξινόμηση #11 από 93 εστιατόρια σε μυτιλήνη. Βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα στη νορβηγία είναι το νέο υποβρύχιο εστιατόριο under, που ξεκίνησε στις 20 μαρτίου.

Υποβρύχιο εστιατόριο UNDER - Νορβηγία ⋆ GSok - Αρχιτεκτονική
Υποβρύχιο εστιατόριο UNDER - Νορβηγία ⋆ GSok - Αρχιτεκτονική from www.gsok.gr
Το εστιατόριο με την ονομασία under στην πόλη lindesnes της νορβηγίας, περίπου 400 χλμ από το όσλο, σχεδιάστηκε από τον οίκο snoehetta που επίσης σχεδίασε την όπερα στη νορβηγική. Θα υπάρχουν πάντως και πιάτα με μανιτάρια, μούρα, άγρια πρόβατα και θαλασσοπούλια. To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν κάνει κράτηση. Το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο εστιατόριο στη νορβηγία. Αρτοσκευάσματα, κέικ κσι καφές σερβίρονται σε. Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, μοιάζει με έναν φαρδύ το μεγάλο παράθυρο δείχνει το υποθαλάσσιο περιβάλλον όχι όπως ένα ενυδρείο, αλλά την πραγματική εικόνα». Το μεγαλυτερο υποθαλασσιο εστιατοριο στη νορβηγια. Έχοντας ήδη δεχθεί προκρατήσεις από 7.000 πελάτες, το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης άνοιξε την τετάρτη τις πύλες του στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας.

Μια επιβλητική τσιμεντένια κατασκευή που βυθίζεται σταδιακά στην θάλασσα.

Το πολυαναμενόμενο υποθαλάσσιο εστιατόριο της νορβηγίας υποδέχτηκε τους πρώτους του πελάτες, την το εντυπωσιακό under είναι το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης. Το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο εστιατόριο στη νορβηγία. To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα τετάρτη 20 μαρτίου στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να. Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, μοιάζει με έναν φαρδύ συμπαγή σωλήνα, ένα μέρος του οποίου είναι βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα. Πάνω από 7.000 άνθρωποι έχουν κάνει κράτηση στο πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης που ανοίγει σήμερα στη νορβηγία. Μια επιβλητική τσιμεντένια κατασκευή που βυθίζεται σταδιακά στην θάλασσα. Το πολυαναμενόμενο υποθαλάσσιο εστιατόριο της νορβηγίαςυποδέχτηκε τους πρώτους του πελάτες, την τετάρτη 20 μαρτίου. Έχοντας ήδη δεχθεί προκρατήσεις από 7.000 πελάτες, το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης άνοιξε την τετάρτη τις πύλες του στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας. Το büfé είναι το φτηνότερο μέρος, αλλά μπορεί να χρειαστεί να φας όρθιος στον πάγκο. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης, το under άνοιξε στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, την τετάρτη, 20 μαρτίου 2019. Ελπίζει να ξεχωρίσει όχι μόνο με την αρχιτεκτονική του αλλά και με τις γαστριμαργικές προτάσεις του όπως. Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, την πόλη λίντεσνες, μοιάζει με έναν φαρδύ συμπαγή σωλήνα, ένα μέρος του οποίου είναι βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης άνοιξε την τετάρτη στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν.

Στις νότιες ακτές της νορβηγίας άνοιξε το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στην ευρώπη. To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν κάνει κράτηση. Το εστιατόριο έχει σχεδιαστεί από την νορβηγική αρχιτεκτονική εταιρεία snøhetta, γνωστή για την δουλειά της στη νορβηγική εθνική λυρική σκηνή και την bibliotheca alexandrina στην αίγυπτο. Το εστιατόριο με την ονομασία under στην πόλη lindesnes της νορβηγίας, περίπου 400 χλμ από το όσλο, σχεδιάστηκε από τον οίκο snoehetta που επίσης σχεδίασε την όπερα στη νορβηγική. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν κάνει κράτηση.

Υποβρύχιο εστιατόριο UNDER - Νορβηγία ⋆ GSok - Αρχιτεκτονική
Υποβρύχιο εστιατόριο UNDER - Νορβηγία ⋆ GSok - Αρχιτεκτονική from www.gsok.gr
Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, μοιάζει με έναν φαρδύ το μεγάλο παράθυρο δείχνει το υποθαλάσσιο περιβάλλον όχι όπως ένα ενυδρείο, αλλά την πραγματική εικόνα». Θα υπάρχουν πάντως και πιάτα με μανιτάρια, μούρα, άγρια πρόβατα και θαλασσοπούλια. Το πολυαναμενόμενο υποθαλάσσιο εστιατόριο της νορβηγίαςυποδέχτηκε τους πρώτους του πελάτες, την τετάρτη 20 μαρτίου. Η νορβηγία ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στην ευρώπη και προσκαλεί τον κόσμο να δειπνήσει σε αυτό ακόμη και σε ακραία καιρικά φαινόμενα. Δείτε 80 αντικειμενικές κριτικές για ούζερι εστιατόριο παραμύθι, με βαθμολογία 4 στα 5 στο tripadvisor και ταξινόμηση #11 από 93 εστιατόρια σε μυτιλήνη. Ελπίζει να ξεχωρίσει όχι μόνο με την αρχιτεκτονική του αλλά και με τις γαστριμαργικές προτάσεις του όπως. Ευρισκόμενο στο νότιο άκρο της νορβηγίας, το εστιατόριο μοιάζει με «το μεγάλο παράθυρο εκθέτει το υποθαλάσσιο σκηνικό ο όχι σαν ένα ενυδρείο, αλλά ως πραγματικότητα» σχολίασε στο reuters ο. To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα τετάρτη 20 μαρτίου στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να.

Το σχέδιο νόμου ρυθμίζει το καθεστώς της τηλεργασίας, καταργεί το σεπε, δημιουργώντας.

Το εστιατόριο έχει σχεδιαστεί από την νορβηγική αρχιτεκτονική εταιρεία snøhetta, γνωστή για την δουλειά της στη νορβηγική εθνική λυρική σκηνή και την bibliotheca alexandrina στην αίγυπτο. Ευρισκόμενο στο νότιο άκρο της νορβηγίας, το εστιατόριο μοιάζει με «το μεγάλο παράθυρο εκθέτει το υποθαλάσσιο σκηνικό ο όχι σαν ένα ενυδρείο, αλλά ως πραγματικότητα» σχολίασε στο reuters ο. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης βρίσκεται στη νορβηγία. Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, την πόλη λίντεσνες, μοιάζει με έναν φαρδύ συμπαγή σωλήνα, ένα μέρος του οποίου είναι βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα. Στις νότιες ακτές της νορβηγίας άνοιξε το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στην ευρώπη. Το εντυπωσιακό under είναι το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο. Αρτοσκευάσματα, κέικ κσι καφές σερβίρονται σε. Το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν κάνει κράτηση. Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, μοιάζει με έναν φαρδύ το μεγάλο παράθυρο δείχνει το υποθαλάσσιο περιβάλλον όχι όπως ένα ενυδρείο, αλλά την πραγματική εικόνα». Το εστιατόριο με την ονομασία under στην πόλη lindesnes της νορβηγίας, περίπου 400 χλμ από το όσλο, σχεδιάστηκε από τον οίκο snoehetta που επίσης σχεδίασε την όπερα στη νορβηγική. To πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης ανοίγει σήμερα στη νορβηγία με περισσότερους από 7.000 καλοφαγάδες, λάτρεις της θαλάσσιας ζωής και της αρχιτεκτονικής να έχουν κάνει κράτηση. Το εστιατόριο, που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της νορβηγίας, μοιάζει με έναν φαρδύ συμπαγή σωλήνα, ένα μέρος του οποίου είναι βυθισμένο στη βόρεια θάλασσα. Το πολυαναμενόμενο υποθαλάσσιο εστιατόριο της νορβηγίας υποδέχτηκε τους πρώτους του πελάτες, την το εντυπωσιακό under είναι το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο της ευρώπης.

Η νορβηγία ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο υποθαλάσσιο εστιατόριο στην ευρώπη και προσκαλεί τον κόσμο να δειπνήσει σε αυτό ακόμη και σε ακραία καιρικά φαινόμενα νορβηγια. Και τι θα σερβίρει το εστιατόριο;

Posting Komentar

0 Komentar